Algemeen beleid De Speelkoffer

 

De Speelkoffer’ leent themakoffers uit aan particulieren tegen een vaste prijs. In elke koffer zit een thema dat bestaat uit attributen, 1 of meerdere spelletjes, kleurplaten, schmink ... dit telkens voor 8 kinderen. De koffers kunnen ook voor grotere groepen gebruikt worden, maar deze zijn samengesteld voor maximum 8 kinderen.

 

Welke thema’s zijn er allemaal? De clown- , prinsessen- , piraten- en cowboys & indianen koffer. U mag ons steeds laten weten of u nieuwe ideeën hebt voor themakoffers of uitbreidingen van de koffers zelf. U kan ons ook via het contactformulier tips en ondervindingen door sturen.

 

Tot welke leeftijd lenen de koffers zich? De koffers zijn gemaakt voor kinderen van de lagere school, dit dus voor een leeftijd van +/- 6 tot 12 jaar.

 

In elke koffer zit er minstens 1 spel gericht op het thema, vooral doe – opdrachten.

Dit zijn suggesties en kunnen aangepast worden naargelang de groep of de kinderen. Ze kunnen een leidraad zijn voor een leuke namiddag. Ook zitten er grimeer voorbeelden in de koffer alsook kleurplaten.

 

Naast de themakoffers bieden we ook grote spelen aan zoals: golf, vier-op-een-rij, jenga, yahtzee, domino, sjoelbak … . Zie op onze website welke spelen we hebben en reserveer tijdig de grote spelen die je wil gebruiken om je feest een extra boost te geven.

 

Prijs? Per koffer 50 euro + 25 euro waarborg

De grote spelen verschillen van prijs en kan u terug vinden op onze site. (waarborg is hiervoor ook 25 euro).

 

Betaling? De betaling van de reservering is via overschrijving. Dit tijdig, zodat het bedrag op de rekening staat wanneer de koffer wordt opgehaald/geleverd. Het bedrag van de reservering wordt op voorhand via mail medegedeeld, zodat jullie en wij een overzicht hebben van de gereserveerde artikelen. Vergeet dus niet om steeds al je gegevens goed in te vullen, zodat we je vlot kunnen bereiken. Indien de reserveringen pas enkele dagen op voorhand is (= last minute reservering) kan ook cash bij ophaling of bij levering.

 

Waarborg? De waarborg wordt steeds cash, in een envelop, voorzien door de huurders van de koffer/spelen. Op de envelop vermeld je duidelijk je naam en adres. Deze waarborg wordt meteen teruggegeven, wanneer de koffer/spelen wordt binnen geleverd. Eerst wordt er gecheckt of alles in de koffer zit aan de hand van de checklist (die zit in de koffer). Ook de spelen worden nagekeken op eventuele beschadigingen. Gelieve alles op voorhand goed na te kijken, zodat er niets ontbreekt en dit vlot kan verlopen. Wanneer dit wel het geval is, kan er een deel van de waarborg worden ingehouden. Dit ook wanneer er iets stuk is.

Wij begrijpen dat er dingen kunnen stuk gaan tijdens het spelen, indien er vele dingen stuk zijn of ontbreken zijn we genoodzaakt om een deel of de volledige waarborg af te houden.

 

Levering? Een koffer of meerdere koffers en/of grote spelen kan mits vergoeding geleverd of opgehaald worden, dit in een straal van +/- 20 km. Er komt dan 0,50 euro per afgelegde km bij op het totaalbedrag.

 

Wanneer ophalen/leveren en weer binnenbrengen/ophaling? Dit wordt in samenspraak gedaan met de verhuurders en de huurders. Dit wanneer het voor beide partijen het beste uitkomt. Rekening houdend of de koffers/grote spelen al dan niet de dag op voorhand of erna ,dat u gereserveerd hebt, al verhuurd is of niet. Standaard nemen we de dag voor de koffers/grote spelen gehuurd worden om af te halen/te leveren. Terug binnen brengen of terug ophalen gebeurd de dag zelf in de avond of ten laatste de dag erna. 

 

Wij hebben een website (www.despeelkoffer.be) waarop u alle info kan vinden en dingen kan reserveren.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor ongevallen en/of allergieën voor bepaalde stoffen, schmink … .

 

Wij wensen jullie alvast heel veel (speel)plezier en een leuke namiddag!

 

Groetjes,

 

Yannick & Evelien